Taiten tehtyjä drinkkejä ja erinomaisia oluita. Bändejä ja biljardi ja flipperi

WALTER’S STAGE (soitto klo 21, lippu 5-10 €)

NOUDATA TERVETTÄ JÄRKEÄ JA OMAA HARKINTAA. VASTUU ON SINUN!

*älä tule sairaana *älä pärski *pese/huuhtele kädet *pidä väliä

TULOSA

LA 4.9. KEIKKA PERUTTU

la 18.9. KEIKKA PERUTTU

La 2.10. Jane Kitto (AUS) (5€)

Kitto on australialainen ja nykyään UK:n Newguayssa, Cornwallissa asuva rocklaulaja/lauluntekijä. Kitton musiikki on vienyt artistin 36 maahan ympäri maailmaa. Hän on esiintynyt, kerännyt matkoillaan tarinoita ja havaintoja aina pohjoisnavalta Tasmaniaan ja Robbenin saarelta Tahitille. Kitto esiintyy kiertäen sooloartistina.

La 16.10. Constantine & The Call Operators (10€)

Bändin liideri on Konstantin Kovalev. The Call Operators –yhtyeessä hänen seuranaan on Skandinavian blues- ja soul –muusikoiden eliittiä. Kosketinsoittaja Harri Taittonen on pitkän linjan muusikko,  jolla on takanaan kiertueita huippuartistien bändeissä. Rumpali Tyko Haapala on pitkään esiintynyt nimellä ’Downhome King III’ yhteistyössä Jo’ Buddyn kanssa . Basso-osuuksista vastaava Jaska Prepula on basistiveteraani, joka tunnetaan lukuisten amerikkalaisten blues- ja soul –artistien kiertuebändeistä.Yhtye on aiemmin tyylillisesti 40- ja 50-lukujen bluesin ja rhythm & bluesin maailmassa. Debyyttialbumilla tyyli on kehittynyt 60-lukuisen soul bluesin suuntaan.

La 30.10. FINN ZEPPELIN (5€)

Led Zeppelin -tribuutti esittää maailman suurimman rockbändin parhaat. Led Zeppelin tribute band performs the greatest hits of the biggest rock band ever.

La 6.11. Jartse Tuominen & Hannu Leiden -duo (5€)

Jartse on arvostettu maailmalla yhdeksi parhaista elossa olevista kitaristeista.Hänet tunnetaan Suomessa parhaiten GTR-tourkiertueestaan, jossa hänellä on ollut vieraina maamme eturivin artisteja mm. Erja Lyytinen, Heikki Silvennoinen,Ben Granfelt,Costello Hautamäki,Dave Lindholm.

LA 27.11. HER ALONE (5€)

Her Alone on päämäärätietoinen sinfonista metallia soittava yhtye, jonka musiikissa mieleenpainuvat melodiat yhdistyvät raskaisiin kitaroihin, maalaileviin orkestraatioihin sekä herkkään, mutta vahvaan laulutulkintaan.

La 18.12. Pekka Tiilikainen & Beatmakers (10€)

Pekka Tiilikainen & Beatmakers on Agentsin ohella yksi niitä harvoja suomalaisia rautalanka-beat-yhtyeitä, jotka pystyvät operoimaan ilman uskottavuusongelmia niin tanssilavoilla kuin rock-klubeilla.

 

Walter’s Pub

Aittalahdenkatu 6,
38200 Vammala